आलू मंचूरियन एक त्वरित और सरल रेसिपी है जिसे ऐपेटाइज़र या मुख्य व्यंजन के रूप में परोसा जा सकता है। पकवान आमतौर पर आलू को डीप फ्राई करके तैयार किया जाता है और फिर अदरक, लहसुन और जीरा जैसे मसालों के साथ फ्राइंग पैन में भूनें।
आलू मंचूरियन एक सरल और स्वादिष्ट उत्तर भारतीय रेसिपी है। इसे आलू और फूलगोभी या ब्रॉकली के फूलों से बनाया जाता है, जिन्हें गाढ़ी ग्रेवी में मसालों के साथ पकाया जाता है। इसे हम रोटी या नान के साथ परोसते हैं, लेकिन आप चावल या फ्रेंच ब्रेड का भी इस्तेमाल कर सकते हैं।
Aloo manchuriyan is a popular recipe that has been around for many years. It has been adapted from the original Aloo Manchuriyan, originally from West Bengal but now also popular all over India. This simple potato curry is a staple in most Indian households, usually eaten as a side for rice or naan bread.
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This Indian-style dish is commonly made with potatoes and cauliflower, though you can use other vegetables as well. The name comes from the fact that it requires a lot of stirring since the mixture does not stick very well to the pan. Aloo means potato, Manchurian means fried in mustard oil or ghee, etc.