करेला भुजिया की सब्जी बनाने के लिए करेले को पानी में भिगोकर प्रेशर कुकर में कटे हुए टमाटर, प्याज और अदरक डालकर बनाया जाता है।
यह करेला भुजिया वेजिटेबल रेसिपी स्वाद से भरपूर है और इसे बहुत ही कम समय में तैयार किया जा सकता है। हमने इस रेसिपी में सभी अच्छाइयों का उपयोग किया है और इसे और अधिक स्वादिष्ट बनाने के लिए अतिरिक्त मसाले डाले हैं।
This Karela Bhujia vegetable recipe is a delicious, healthy and easy to make dish. Make this for your family and friends. I promise you will love it.
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Karela Bhujia is a nutty, flaky and spicy snack made from green moong dal and karela. Karela (akareta) is known as brinjal in Hindi and is available in supermarkets all around the globe. The easiest and fastest way to make this dish is by using ready-made chickpea flour whole wheat flour or besan (chana), which gives a soft texture similar to chickpea flour, but with more flavors. Serve with pickles or any chutney