यह गोभी मंचूरियन एक स्वादिष्ट, सुगंधित और स्वास्थ्यवर्धक सब्जी है। यह चावल या चपाती के साथ बहुत अच्छा लगता है।
गोभी मंचूरियां भारतीय व्यंजनों की एक पारंपरिक रेसिपी है, जो विभिन्न अवसरों पर लोकप्रिय रूप से उपयोग की जाती है। यह एक स्वादिष्ट और सेहतमंद साइड डिश है जिसे आप अपने अगले गेट टुगेदर में परोस सकते हैं।
Gobhi manchuriyan is a North Indian appetizer made with fresh, minced raw papaya and cooked in a special way to soften the seeds. We start with thick slices of papaya. We then add onions and ginger, cook until onion is soft but not browned, then add spices and chopped raw papaya kernels. This mixture is simmered on low heat for about 3 minutes or until thickened, then served hot with any chutney or pickle of your choice.
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A wholesome and comforting dish made with the goodness of Indian spices and rock salt, this Gobhi Manchuriyan recipe is sure to be a hit at your next party.