टमाटर का पराठा एक स्वादिष्ट भारतीय पराठा है जो किसी भी करी या स्टू के साथ परोसने के लिए एकदम सही है। आटा दही, गेहूं के आटे और इमली के पेस्ट से बनाया जाता है।
टमाटर का पराठा आटे और मसालों से बनी एक स्वादिष्ट शाकाहारी रेसिपी है। किसी भी अवसर के लिए बनाए गए इस सरल स्नैक में इमली का मीठा स्वाद लाल मिर्च के तीखेपन से संतुलित होता है।
Tamatar ka paratha is a delicious green vegetable preparation that is an excellent source of vitamin A and antioxidants. It’s a great way to get your daily servings of vegetables into your diet without missing out on the flavor!
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The trick with this paratha is to make sure you don’t overfill the pan. You want it to be a thin and crispy flaky layer on top of the potato filling.