दाल का पेठा एक लोकप्रिय पंजाबी व्यंजन है जिसे मटर, आलू और शिमला मिर्च से बनाया जाता है। इस सरल वेज डिश में स्वाद जोड़ने के लिए रेसिपी में मसालों के संयोजन का उपयोग किया गया है।
दाल का पेठा एक लोकप्रिय भारतीय व्यंजन है, जो मसालों और सब्जियों के साथ पीली दाल से बना होता है। इस रेसिपी में प्रयुक्त सामग्री आपकी व्यक्तिगत पसंद के आधार पर थोड़ी भिन्न हो सकती है, लेकिन सामान्य तौर पर यह एक आसान और स्वादिष्ट भोजन बनाती है।
A traditional lentil dish made in many ways, dal ka petha is one of the most-loved Indian recipes. It’s a great way to introduce your family to lentils and can serve up as a tasty meal or as part of a rotational meal plan. This recipe takes short-cooking lentils and adds it all together with spices so that you get a flavorful broth when served over rice.
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Dal ka Petha is a traditional dish of north India. It is a simple dish, which can be prepared with some greens and spices. Dal ka Petha is an excellent source of iron, vitamin B12 and fiber.