पानी पुरी रेसिपी श्रद्धा सिंह द्वारा - यह एक बहुत प्रसिद्ध स्नैक है जिसे आसानी से घर पर बनाया जा सकता है। यह तली हुई पूरियां, इमली की चटनी, सेव और मसालेदार चटनी का एक विजयी संयोजन है, जिसे तले हुए बेसन (दाल के आटे) में रोल किया जाता है और एक अनूठा स्नैक बनाने के लिए एक साथ डीप फ्राई किया जाता है।
एक लोकप्रिय स्ट्रीट स्नैक, पानी पुरी एक आसान और स्वादिष्ट रेसिपी है। भरना आपके स्वाद के आधार पर मीठा या मसालेदार हो सकता है।
Pani Puri is a street food dish which originated in Mumbai, India. It is made by deep-frying small rice crêpes in chickpea flour batter, then adding tamarind chutney on top of it. Pani Puri is then rolled gently around spices like cumin seeds, coriander seeds, fennel seeds and black pepper..
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Pani Puri is a popular street food from India that combines shredded, deep-fried potato and potatoes stuffed in a dough with various flavors of chutneys. Pani means water in Hindi and puri is the name for the crispy shell on which we place the filling. It is normally served as an appetizer before barbecue or as part of a meal.