फ्राइड सिंघाड़ा चाट सिंघाड़े, मसालों और जड़ी-बूटियों से बना एक स्नैक है। यह एक कुरकुरी और तीखी डिश है जिसका उपवास के दौरान या नियमित नाश्ते के रूप में आनंद लिया जा सकता है। यहां तले हुए सिंघाड़े चाट की एक संभावित रेसिपी दी गई है
Boil 250 gm of water chestnuts (singhara) in water with 1 black cardamom seed until they are soft. Peel and chop them into small pieces.
• Heat some oil in a pan and fry the water chestnuts until they are golden and crisp. Drain and keep aside
• In a small bowl, whisk 1/4 cup of yogurt with some salt and sugar to taste. Keep aside.
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In another small bowl, mix 2 tbsp of tamarind pulp with some salt, sugar, and red chili powder to taste. Keep aside.
• In a large bowl, toss the fried water chestnuts with some chaat masala, roasted cumin powder, black salt, and chopped green chilies to taste.