श्रद्धा सिंह की रवा टिक्का रेसिपी टिक्का तैयार करने की एक आसान और स्वादिष्ट रेसिपी है। इन्हें बनाने की विधि बहुत ही सरल है, फिर भी स्वाद बेमिसाल है।
रवा टिक्का भारतीय व्यंजनों में एक स्वादिष्ट व्यंजन है। रवा एक परिष्कृत सूजी, गेहूं और मूंग दाल का आटा है जिसका उपयोग ब्रेड बनाने में किया जाता है, बेसन (चने के आटे) के विकल्प के रूप में और स्वाद बढ़ाने वाले एजेंट के रूप में। नीचे दी गई रेसिपी भारतीय किराने की दुकानों में उपलब्ध रवा का उपयोग करती है।
The recipe of our Rava Tikka is really easy to follow and make. This tikka tastes great when served with the home-made chana masala or even plain rice! Perfect for any party or festival. Tikka is a Parsi specialty, this is an authentic recipe!
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This rava tikkae has got to be my favourite as it is extremely delicious and easy to prepare before going to the gym. It is made with the goodness of vegetables, healthy spice and my secret ingredient which is the size of a blueberry. The little bits of blueberries in there gives a burst of sweet flavour. This tikka will fill you up, but do remember not to overfill your tummy because it will make you bloated after a meal.