सोयाबीन बिरयानी पंजाब क्षेत्र की सिग्नेचर बिरयानी रेसिपी है। सोयाबीन बिरयानी हर त्यौहार, विशेष अवसर और परिवार के साथ एक लोकप्रिय व्यंजन है। सोयाबीन बिरयानी को आमतौर पर खीर या सांभर, रायता और काकरा के साथ परोसा जाता है।
यह नुस्खा विशेष रूप से शाकाहारी और शाकाहारी लोगों के लिए बनाया गया है, जो चिकन या मटन नहीं खा सकते हैं। इसे मसालेदार भोजन और भारतीय व्यंजन पसंद करने वालों के लिए बिरयानी के विकल्प के रूप में इस्तेमाल किया जा सकता है।
This recipe is a delightful way to celebrate the Indian festival of lights. Biryani is enjoyed all year round, but is at its best during Diwali when it is made from ingredients that have been purchased during Navratri and Dhanteras – the Swadhyayi Puja (10 day Hindu Festival of Goddess Durga) in Maharashtra, Gujarat, Goa and parts of Rajasthan and Uttar Pradesh.”
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This recipe is a nutritional powerhouse, packed with protein and vitamins, making it ideal to include in your diet if you are trying to lose weight. It’s a cinch to make and tastes delicious served with some of your favorite Indian dishes.