साबुदाना (दूध मोती या बाजरा के रूप में भी जाना जाता है) एक उच्च प्रोटीन वाला भोजन है जो आयरन, कैल्शियम और विटामिन बी 6 से भरपूर होता है। नुस्खा तैयार करना आसान और त्वरित है।
साबूदाना डाइटरी फाइबर, बी-कॉम्प्लेक्स विटामिन, आयरन और मैग्नीशियम का बहुत अच्छा स्रोत है। विभिन्न प्रयोजनों के लिए इस्तेमाल किया जा सकता है जैसे:
Sabudana is a form of fermented beans made from a starchy tuber. Sabudana can be used in place of white rice or bread when you need something filling and delicious, as well as a healthy side dish.
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Sabudana is a famous Indian dish, and Sabudana Paratha is one of the most popular dish of Gujarat. It is eaten on special occasions like Navratri or Diwali. The main ingredients of sabudana paratha are sabudana (water chestnut), wheat flour, salt and oil