उनमें से एक ठंडाई पकाने की विधि है – भारत के शाकाहारी व्यंजनों पर दासाना अमित द्वारा होली के लिए पारंपरिक पेय इस नुस्खा में बादाम, खसखस, खरबूजे के बीज, सौंफ के बीज, काली मिर्च, हरी इलायची, केसर, सूखे गुलाब की पंखुड़ियां या गुलकंद, चीनी और दूध का उपयोग किया जाता है। एक स्वादिष्ट और ठंडा पेय बनाने के लिए। आप उनकी वेबसाइट पर वीडियो देख सकते हैं या चरण-दर-चरण फोटो गाइड पढ़ सकते हैं।
Another one is a Thandai Recipe by Tarla Dalal This recipe uses almonds, cashews, pistachios, watermelon seeds, black peppercorns, fennel seeds, cinnamon, poppy seeds, cardamom, rose petals, sugar, milk and saffron to make a rich and aromatic drink. You can also read the detailed recipe on their website.
Subscribe
Happy Clients
Watch Time (Hours)
A third one is a Thandai Recipe by Swasthi on Swasthi’s Recipes This recipe uses almonds, pistachios, cashews, poppy seeds, fennel seeds, cardamom pods, black peppercorns, saffron strands, sugar and milk to make a creamy and refreshing drink. You can also follow the video or the step-by-step photo guide on their website.